اطلاعیه مهم امتحانات نیم سال دوم تحصیلی 1403-1402

اطلاعیه امتحانات

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

1- امتحانات طبق برنامه امتحانی اعلام شده در کارت ورود به جلسه ( از سامانه هم آوا دریافت گردد ) در ساختمان شماره 2 برگزار خواهد شد. محل آزمون و شماره صندلی دو روز قبل از شروع امتحانات مجددا از سامانه کنترل شود.

2- عدم شرکت در جلسه امتحان به منزله غیبت در امتحان محسوب و نمره آن درس صفر لحاظ می گردد. در صورتی که دانشجو بنا به دلایل موجه (بیماري، حوادث غیر مترقبه و ...) امکان حضور در جلسات امتحانی را نداشته باشد می بایست حداکثر یک هفته بعد از امتحان مستندات خود را به آموزش تحویل دهد.

3- همراه داشتن کارت ورود به جلسه (دارای مهر واحد مالی) و کارت دانشجویی در تمامی امتحانات الزامی می باشد.

4- امضا لیست حضور و غیاب در هر جلسه امتحانی الزامی است و عدم امضا آن غیبت در امتحان منظور می گردد.

5- با توجه به اینکه امتحانات حضوري می باشد خواهشمند است حداقل 15 دقیقه قبل از شروع هر آزمون در محل آزمون حضور داشته باشید. درب سالن راس ساعت مقرر بسته خواهد شد ، در صورت تاخیر، از شرکت دانشجو در آزمون جلوگیري می شود.

6- قبل از ورود به سالن امتحانات لطفا وسایل اضافی خود را به اتاق امانات تحویل دهید.

7- همراه داشتن هر گونه وسایل غیر مجاز (کیف ، برگه، جزوه، کتاب، گوشی همراه و ساعت هوشمند به هر شکلی خاموش یا روشن و ...)در جلسه آزمون تخلف محسوب شده و استفاده از آن تقلب محسوب می گردد.

8- هرگونه جابه جایی وسایل اعم از کتاب قانون، جزوه و ... جایز نمی باشد. (کتاب قانون دارای حاشیه نویسی ممنوع می باشد)

9- با توجه به آیین نامه انضباطی در صورت محرز شدن هر گونه تقلب مراتب صورتجلسه و مطابق قانون برخورد خواهد شد. .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                " آموزش"