اطلاعیه شماره2 وام دانشجویی

نحوه درخواست ثبت وام دانشجویی

با مرور گرنسخه جدید firfox وارد سامانه bp.swf.ir شوید .

اگر دانشجویان ورودی سال جدید هستید و قبلا وام دریافت ننموده اید .

وارد ثبت نام دانشجویان جدید شده

اطلاع درخواست شده را تکمیل نمایید.شماره تلفن همراه وارد شده باید به نام خود شخص باشد

بعد از تکمیل اطلاعات بالا پیامک زیر برای شما ارسال می گردد.که میبایست منتظر تایید موسسه بمانید.

بعد از دریافت پیامک با محتوای "دانشجوی گرامی اطلاعات مقطع تحصیلی شما در سامانه صندوق رفاه دانشجویان ثبت گردید جهت اطلاع به پرتال دانشجویی صندوق رفاه مراجعه نمائید "

مجدداً  وارد سامانه bp.swf.ir شوید

نام کاربری و رمز عبور  شما کد ملی می باشد.

بعد از وارد شدن به سامانه نسبت به تغییر رمز اقدام نماید.

قابل توجه دانشجویان جدید و قدیم  : وارد قسمت درخواست وام شده و اطلاعات درخواست شده را تکمیل نمائید.

بعد از ثبت درخواست پیام زیر برای شما مشاهده می شود که می بایست منتظر تایید موسسه بمانید.

بعد از ثبت درخواست نسبت به تحویل مدارک (سند تعهد محضری و فرم مربوطه ) به واحد امور دانشجویی خانم شریفان مراجعه نمائید.