برنامه زمانبندي انتخاب واحد نيمسال اول سال تحصيلي 1401- 1400

همه رشته ها

همه مقاطع و ورود یها

نحوه پرداخت شهریه ترم مهر 1400کلیه مقاطع

امکان انجام انتخاب واحد از طریق سیستم منوط به پرداخت حداقل شهریه اولیه به صورت علی الحساب، فقط در تاریخهای تعیین شده توسط واحد مالی و باز شدن پرتال دانشجو می باشد،

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد جهت انتخاب واحد ترم مهرخود می بایست ( گروه فنی و هنر مبلغ  13.000.000 ریال و گروه انسانی مبلغ 11.500.000 ریال)، مابقی دانشجویان مبلغ 5.000.000 ریال (بصورت علی الحساب) از تاریخ (26 مرداد لغایت 1 شهریور1400 فقط از طریق پرتال دانشجویی) پرداخت نمایند. اضافه می نماید الباقی شهریه می بایست پس از حذف و اضافه و مشخص شدن میزان کامل بدهکاری تا تاریخ 1400/10/30تسویه گردد.

راهنمای انتخاب واحد اینترنتی مرحله يک :

1- ورود به سایت موسسه به آدرس:www.eshragh.ac.ir

2- از صفحه اصلی پورتال موسسه، قسمت لینکهای سریع، منوی برنامه درسی و امتحانی می توانید ، برنامه کلاسي و برنامه امتحانات رشته و مقطع خود را دانلود نمائيد .

توجه : فايل هاي فوق با پسوند Pdf ذخيره شده اند ، لذا از نرم افزار Acrobat Reader استفاده نماييد .

3 - شماره دروس ( کد درس ) و گروه دروس انتخابي مورد نظر خود را ، با توجه به دروس ارائه شده ترم ، برنامه کلاسي و برنامه امتحانات ، در برگه اي يادداشت نمائيد تا در زمان انتخاب واحد دچار مشکل نشويد .

4-کلیه دروس ارائه شده به همراه کد درس و گروه در بخش پرتال دانشجویی- منوی گروه های مجاز درسی نیز قابل دریافت می باشد.

مرحله  دو : بعد از پرداخت مبلغ حداقل شهریه تعریف شده جهت انجام انتخاب واحد :

1 - در سايت فوق ، گزينه پرتال دانشجويي را کليک نماييد

2- شماره دانشجويي خود را در قسمت مربوطه وارد نمائيد .

3- در قسمت رمز ورود ، شماره رمز ورود خود را وارد نمائید.

4 –از گزينه (tab) آموزشي ، گزينه « انتخاب واحد » را کليک کنيد .

5- دکمه   Ctrl + F   را فشار دهيد و در قسمت   Find   ، شماره درس مورد نظر را جستجو نماييد .

6- شماره گروه ، درس انتخابي خود را ، در رديف شماره درس مربوطه ، تايپ نماييد و در مربع کنار شماره درس علامتü   را مشاهده نماييد .

7 – بعد از پايان انتخاب واحد ، دکمه اعمال را کليک نماييد و يا دکمه Enter. را فشار دهيد .

8 از گزينه   (tab) مالي ، گزينه « تائيد مالي ترم » راکليک کنيد و در صفحه مربوطه دکمه « نمايش تائيديه مالي » را کليک نماييد .

9- با استفاده از Ctrl+P ، ازگزارش انتخاب واحد ، print تهيه نماييد .

اخذ دروس به خصوص پروژه و کارآموزی فقط باید با کد گروه رشته تحصیلی دانشجو اخذ گردد و در صورت اخذ با سایر گروه ها و رشته ها مسئولیت مشکلات احتمالی بر عهده دانشجو خواهد بود.

موسسه آموزش عالي اشراق آموزش و مالی-25 مرداد 1400