نحوه ثبت نام وام دانشجویی

*وام دانشجویی*

جهت ثبت نام وام دانشجویی به آدرس bp.swf.ir مراجعه نمائید.

****************

بعد از ورود به آدرس فوق، صفحه ذیل برای شما نشان داده می شود.

نام کاربری و رمز عبور کدملی شما می باشد.

پس از ورود به سامانه صفحه ذیل نمایش داده می شود که بایستی شماره همراه خود را وارد نموده و دریافت کد صحت سنجی را انتخاب کنید تا کد برای شماره شما ارسال گردد، بعد از دریافت کد در قسمت پایین بایستی کلمه عبور خود را تغییر دهید.

بعد از تایید مرحله فوق وارد پرتال خود می شوید.

در این قسمت بایستی درخواست وام را انتخاب نموده و وارد شوید.

در قسمت نوع وام درخواستی "شهریه (وام صندوق رفاه می باشد)- شهریه غیرانتفاعی بانک قرض الحسنه مهر (وام بانک مهر    می باشد)"، وامی که مدنظر خودتان می باشد (شرح وام ها در پایان قرارداده شده) را انتخاب نموده و در قسمت پایین مجدد شماره همراه را وارد نمایید تا کد صحت سنجی ارسال شود و در قسمت مربوطه قرار دهید و ثبت درخواست را انتخاب نمایید.

درصورت مشاهده پیام ذیل (در صورت انتخاب وام بانک مهر) منتظر پیامک از صندوق رفاه جهت مراجعه به بانک باشید و (در صورت انتخاب وام شهریه) فرم های قرار داده شده در سایت را  به همراه ضامن به دفترخانه رسمی برده و بعد از انجام اقدامات به مؤسسه تحویل نمائید.

*شرح وام شهریه و وام بانک مهر*

وام صندوق رفاه (شهریه)

وام بانک مهر(شهریه غیرانتفاعی قرض الحسنه مهر)

شرایط:

1. دریافت فرم های مربوطه از سایت و مراجعه به محضر همراه با ضامن کارمند (رسمی، پیمانی یا کارمند بازنشسته با ارائه گواهی کسر از حقوق در دفتر اسناد رسمی)

2. تحویل فرم های تکمیل شده و سند تعهد محضری به امور مالی در اسرع وقت جهت تأیید تکمیل ثبت نام.

3. نحوه بازپرداخت: 9 ماه پس از فارغ التحصیلی

4. مبلغ وام: کارشناسی 10.000.000 ریال و ارشد 20.000.000 ریال

شرایط:

1. پس از دریافت پیامک تایید ثبت نام وام بایستی منتظر پیامک از صندوق رفاه جهت مراجعه به بانک باشید.

2. نحوه بازپرداخت: بلافاصله پس از فارغ التحصیلی

3. مبلغ وام: کارشناسی 10.000.000 ریال و ارشد 20.000.000ریال

درصورت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 05832285701 داخلی 104 تماس حاصل نمائید.

با تشکر

واحد اداری و مالی مؤسسه آموزش عالی اشراق