بازدید استاندار خراسان شمالی از موسسه آموزش عالی اشراق

استاندار محترم خراسان شمالی به همراه معاونت هماهنگی امور عمرانی و برخی از مدیران دانشگاهی و مسئولان استان در مورخ 3 مهر ماه 1397 از موسسه آموزش عالی اشراق بازدید داشته و ضمن ابراز خرسندی از امکانات استاندارد و مناسب ایجاد شده در این موسسه جهت ارائه خدمات آموزش عالی در استان به عنوان بخش غیر دولتی، به رفع مشکلات موجود در مسیر ارتباطی موسسه از جمله تکمیل آسفالت مسیر جاده ارکان به موسسه آموزش عالی اشراق و تأمین روشنایی مسیر ظرف حداکثر یک ماه آتی دستور صادر فرمودند.
همچنین در راستای تأمین امکانات لازم جهت ایاب و ذهاب دانشجویان از جمله اتوبوس مناسب، ضمن تخصیص یک میلیارد تومان اعتبار به شهرداری، مقرر گردید اقدام فوری ظرف یک ماه آینده صورت گیرد.