نحوه پرداخت اقساط وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان

نحوه پرداخت از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان(سامانه فاز 2 )
دانش آموختگان و یا دانشجویانی که داراي دفترچه اقساط بانک تجارت هستند و یا در حال حاضر مشغول به »
« تحصیل می باشند
 1- ابتدا وارد سایت پرداخت اینترنتی صندوق به آدرس Http://bp.swf.ir شوید .
2- بعد از ورود به سایت ، با توجه به نوع دفترچه اقساط ، سامانه فاز دو را انتخاب نمایید.
نحوه ورود به سامانه پورتال فاز 2 :
3-پس از ورود به پورتال ، نام کاربري و کلمه عبور را که شماره ملی با اعمال خط تیره می باشد واردنمائید.
توجه : (چنانچه کلمه عبور شناخته نشد ، با اداره رفاه دانشجویی دانشگاه تماس گرفته تا رمز عبور به روز رسانیگردد)
4- پس از ورود به صفحه پورتال ، رمز عبور خود را تغییر دهید تا بتوانید قسمت هاي مختلف را رویتنمائید.
5-در صفحه « خلاصه وضعیت » امکان دیدن میزان بدهی در مقاطع تحصیلی مختلف وجود دارد.
6- چنانچه قصد پرداخت هر کدام از موارد ذیل را دارید بایستی گزینه پرداخت دفترچه را انتخابنمائید:
پرداخت اقساط
پرداخت مانده بدهی ، طرح بخشودگی 50 درصد جریمه
پرداخت جریمه دیرکرد اقساط
7- پس از انتخاب آیتم مورد نظر درگاه بانک ملت را انتخاب نموده و اقدام به پرداخت نمائید .
8-در این قسمت دانشجو و یا دانش آموخته با استفاده از کارت بانکی و رمز دوم می تواند به پرداختاینترنتی اقدام نماید.
9-پس از واریز وجه با اداره رفاه دانشجویی دانشگاه مربوطه جهت صدور تسویه حساب تماس حاصلفرمائید.