اطلاعیه آموزشی شماره 2- دانشجویان فارغ التحصیل محترم موسسه آموزش عالی حکیمان -کلیه مقاطع

کلیه دانشجویان که موفق به اتمام دوره تحصیلی شدند و تاکنون مدرکی دریافت ننموده اند،  جهت  انجام امور تصفیه حساب فارغ التحصیلی از طریق سایت موسسه به آدرس eshragh.ac.ir - ورود به پورتال دانشجویی سابق (از طریق نام کاربری و رمز عبور اخذ شده از واحد آموزش)- بخش خدمات - روال ها- "تصفیه حساب فارغ التحصیلی - ویژه دانشجویان دانشگاه حکیمان"، اقدام و درخواست خود را ثبت نمایند.

راهنمای درخواست و ثبت الکترونیکی تصفیه حساب به شرح ذیل می باشد:

1. وارد پورتال دانشجویی سابق شوید. نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید.
  2. در بخش خدمات وارد بخش روال ها شوید .
  3. روال تصفیه حساب فارغ التحصیلی - ویژه دانشجویان دانشگاه حکیمان را انتخاب نمایید.
  4. در روال فوق بر روی دکمه درخواست جدید کلیک نمایید. در بخش اطلاعات مورد نیاز روال، " کدملی" و  بر روی دکمه ذخیره و ارسال درخواست کلیک نمایید.در مرحله 1 روال می بایست مبلغ 75 هزار تومان جهت بررسی پرونده در دانشگاه منتخب واریز نمایید.
  5. جهت اطلاع از انجام امور، روال را بازبینی تا از پیغام های درج شده مطلع شوید.

شماره تماس واحد آموزش:

• 05832285701 الی 5 داخلی 143