دریافت کارت ورود به جلسه آزمونهای پایان ترم نیمسال اول 1401

کلیه دانشجویان محترم جهت دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم نیمسال از تاریخ پنج شنبه 15/10/1401 با مراجعه به پرتال دانشجویی و با استفاده از رمز ورودی خود، نسبت به ارزشیابی اساتید محترم و سپس دریافت و چاپ کارت مربوطه اقدام نموده و صحت کلیه موارد درج شده در کارت را با تائیدیه ترم خود تطبیق دهید.

لازم به ذکر است دانشجویان محترم جهت تسویه حساب مالی تا تاریخ 18 دی 1401 فرصت دارند، نسبت به پرداخت بدهی شهریه خود اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم تسویه حساب تا تاریخ فوق، علاوه بر مسدود شدن پرتال شما ، امکان دریافت کارت ورود به جلسه امتحان نیز وجود نخواهد داشت.

تذکر:

1. پرداخت شهریه فقط بصورت الکترونیکی و از طریق پرتال دانشجوئی و در یکی از درگاههای بانک مهر امکان پذیر می باشد)
  2. از ورود دانشجویان فاقد کارت به جلسه آزمون جلوگیری به عمل آمده و مسئولیت آن بر عهده دانشجو خواهد بود.
  3. ملاک اخذ امتحان از دانشجو،صرفا درج سیستمی مشخصات ایشان درلیست های حضور و غیاب و لیستهای نمرات تهیه شده توسط آموزش خواهد بود،لذا دانشجویانی که بدون مجوز آموزش مشخصات آنها توسط استاد مربوطه به صورت دستی به لیستهای حضور و غیاب اضافه شده باشد، قطعا امکان حضور در جلسه امتحانات را نخواهند داشت.

"مدیریت آموزش"