قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد (1402-1401)

ضمن عرض تبریک پذیرش شما در موسسه آموزش عالی اشراق بدینوسیله به اطلاع پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد کلیه رشته ها می رساند در تاریخ های زیرجهت ثبت نام به موسسه مراجعه نمایند.

ردیف

روز مراجعه

ساعت مراجعه

یکشنبه 13 شهریور ماه 1401 لغایت پنجشنبه 17 شهریور ماه

مدارک ثبت نام:

مقطع کارشناسی ارشد

1. اصل و 2 نسخه تصویر مدرک کارشناسی و یا گواهی دال بر گذراندن مقطع فوق

تبصره ‌1- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم موجود در دفترچه سازمان سنجش (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

تبصره 2- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاريخ 31/06/1401 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در دفترچه راهنماي سازمان سنجش را از دانشگاه محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

1. اصل و 2 نسخه تصویر ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی
  2. اصل شناسنامه و فتو کپی از تمام صفحات آن 2 سری
  3. اصل کارت ملی و فتو کپی از آن 2 سری
  4. شش قطعه عکس4*3 پشت نویسی شده