اطلاعیه شماره یک امتحانات-برگزاری آزمونهای پایان ترم نیمسال دوم 1400-1399

به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم می­رساند آزمون­های پایانی در نیمسال جاری مطابق برنامه امتحانی اعلام شده، بصورت غیرحضوری و از طریق پرتال آموزشی برگزار خواهد شد.

تذکر:

1. سوالات امتحانی در ساعت مقرر در پرتال بارگذاری شده و دانشجویان می­بایست در زمان مقرر نسبت به بارگذاری پاسخ سوالات اقدام نمایند.
  2. عدم بارگذاری پاسخ سوالات توسط دانشجو به منزله غیبت بوده و نمره صفر در سیستم درج خواهد شد.
  3. آن دسته از دانشجویان که امکان دسترسی به سیستم و اینترنت را ندارند می­توانند پس از هماهنگی با واحد انفورماتیک از سایت کامپیوتری موسسه استفاده نمایند.
  4. دانشجویان محترم جهت برقراری تماس در مواقع ضروری نسبت به بروزرسانی پرتال خود اقدام نمایند.