اطلاعیه شماره 2 ترم تابستان 1399

به اطلاع دانشجویان محترم می­رساند موسسه آموزش عالی اشراق درنظر دارد مطابق برنامه زمانی ذیل ترم تابستان را بصورت مجازی برگزار نماید.

ثبت نام و انتخاب واحد

23 تیر الی 27 تیر

برگزاری کلاس

28 تیر الی 6 شهریور

برگزاری امتحانات

10 شهریور الی 13 شهریور

موارد مهم:

• برگزاری کلیه کلاس ها بصورت مجازی و از طریق نرم افزار اسکای روم(sky room) خواهد بود.
  • امتحانات ترم تابستان بصورت مجازی بوده و از طریق پرتال دانشجویی برگزار خواهد شد.
  • ثبت نام دانشجویان مهمان بصورت غیرحضوری و از وبسایت موسسه به آدرس  eshragh.ac.ir انجام می­شود.
  • دانشجویان مهمان می­توانند در بازه زمانی اعلام شده جهت ثبت نام، بارگذاری مدارک لازم و انتخاب واحد اقدام نمایند.
  • مدارک لازم جهت دانشجویان مهمان:     1- اسکن نامه تقاضای مهمانی 2- اسکن کارت ملی 3- اسکن عکس
  • حداکثر تعداد واحد انتخابی در ترم تابستان 6 واحد می ­باشد. دانشجویانی که تا 31 شهریورماه 1399 فارغ التحصیل می شوند می توانند تا 8 واحد اخذ نمایند.

نحوه ثبت نام و بارگذاری مطالب متعاقبا اعلام خواهد شد.

واحد آموزش

11 تیرماه 1399