نحوه پرداخت شهریه ترم بهمن 97 مقطع کارشناسی ارشد

• رشته های فنی و هنر

دانشجویان عزیز جهت انتخاب واحد ترم بهمن خود می بایست مبلغ 13.000.000 ریال (بصورت علی الحساب) را از تاریخ (8 بهمن الی 15 بهمن 97  (از طریق پرتال دانشجویی) فقط از طریق پرداخت الکترونیکی) پرداخت نمایند. اضافه می نماید الباقی شهریه می بایست پس از حذف و اضافه و مشخص شدن میزان بدهکاری تا تاریخ 30 اردیبهشت 1398پرداخت گردد.

•  رشته های علوم انسانی

دانشجویان عزیز جهت انتخاب واحد ترم بهمن خود می بایست مبلغ 11.500.000ریال (بصورت علی الحساب) را از تاریخ (8 بهمن الی 15 بهمن 97  (از طریق پرتال دانشجویی) فقط از طریق پرداخت الکترونیکی) پرداخت نمایند. اضافه می نماید الباقی شهریه می بایست پس از حذف و اضافه و مشخص شدن میزان بدهکاری تا تاریخ 30 اردیبهشت 1398پرداخت گردد.

تذکر:

پرداخت شهریه فقط بصورت الکترونیکی و از طریق پرتال دانشجوئی می باشد.

بدیهی است دانشجویانی که به هر دلیل انتخاب واحد نکرده اند ، دانشجوی انصرافی تلقی می گردند.