وظایف، مسئولیت ها و فعالیت های مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات

* شرکت در جلسات مديريت فناوري

* پاسخ به مکاتبات اداري در موعد مقرر

* شرکت در برنامه هاي آموزشي مديريت فناوري اطلاعات دانشگاه

* آموزش موردي کاربران ( کامپیوتر، اینترنت، اتوماسیون، نرم افزار و ....)

* نصب و راه اندازی نرم افزار رابط اتوماسیون اداری

* تنظیمات مربوط برای اجرای اتوماسیون تحت وب در هر کامپیوتر

* آموزش عملی و موردی نحوه کار با اتوماسیون اداری

* رفع اشکالات پیش آمده برای کاربران اتوماسیون اداری

* درج اخبار مرکز و مطالب و بروز رساني صفحات وب سايت

* طراحي  صفحات وب سايت براي تمام بخش هاي مرکز با در نظر داشتن استاندارد هاي تعريف شده از سوي مديريت فناوري

* بررسي صحت لينک‌هاي موجود در سايت و عناوین صفحات و بروزرسانی آنها در صورت نیاز

* بررسي و رفع اشکالاتي که بازديدکنندگان سايت مطرح مي کنند.

* بررسي و کنترل وضعيت سرور و هاست سایت و انجام اقدامات لازم در صورت نیاز برای رفع خرابی و اشکالات احتمالی
* نظارت و کنترل محتواي صفحات با رعايت سلسله مراتب اداري در مطالب ارائه شده براي وب سايت

*  راه اندازی نرم افزارها و سخت افزارهای جدید  به منظور راه اندازی شبکه و  ارتقاء عملکرد و کارایی آن

*  ایجاد حساب های کاربری، تعیین حیطه دسترسی و کلمه عبور برای کاربرانی که از امکانات شبکه استفاده می کنند.

*  حفظ امنیت شبکه  داخلی مرکز اعم از سرور ها و ایستگاههای کاری

*  ارائه خدمات فنی به  مشکلات کاربران شبکه  و آموزش موردی در صورت نیاز

*  نظارت و مدیریت روزانه بر نحوه استفاده از شبکه اینترنت

* کنترل سرور، به روزرسانی سیستم های عامل و نرم افزارها و بررسی log files و رفع مشکلات سرور

*  برطرف نمودن اشکالات کاربران در استفاده از سرويسهاي شبکه دانشگاه طبق فرآيندهاي مديريت فناوري

* اقدام در جهت اتصال و يا انفصال کامپيوترهاي موجود در حوزه بنا به نياز و فراهم نمودن مقدمات لازم و انجام تنظيمات مربوطه منطبق بر فرايندهاي مديريت فناوري.

* تهیه نسخه پشتیبان از روی سرور ها

* حفظ امنيت فيزيکي محيط اتاق سرور ،دما و ..

* سرويس دوره اي سخت افزار حوزه طبق فرآيند مربوطه

* رفع اشکالات و موارد پيش آمده در هر سيستم و لوازم جانبي و نصب سيستم عامل و درايوها (طبق فرآيند واحد سخت افزار مديريت آمار و فناوري اطلاعات)