نحوه ثبت نام وام دانشجویی برای بار اول (جدید)

جهت ثبت نام وام می بایست وارد سایت bp.swf.ir شده (نام کاربری و رمز عبور، کد ملی می باشد)، و کلمه عبور خود را تغییر دهید.

1-در قسمت درخواست وام، نوع وام درخواستی (شهریه یا شهریه غیرانتفاعی قرض الحسنه مهر) را انتخاب و درخواست خود را ثبت نمائید.

2- بعد از اینکه پیغام ثبت درخواست شما با موفقیت انجام شد فرم های مربوطه را دریافت و به نزدیک ترین دفترخانه اسناد رسمی همراه با ضامن کارمند خود مراجعه نمائید. (کارمند رسمی، پیمانی یا کارمند بازنشسته با ارائه گواهی کسر از حقوق در دفتر اسناد رسمی)

3- تحویل فرم های تکمیل شده و سند تعهد محضری به امور مالی در اسرع وقت جهت تأیید تکمیل ثبت نام.

الباقی دانشجویانی که سند تعهد محضری خود را قبلا تحویل داده اند فقط فرم های مربوطه را تکمیل و به واحد مالی تحویل نمائید.