تاریخچه و معرفی رشته معماری

دانشکده معماری موسسه آموزش عالی اشراق از بخش­های پایه و با سابقه این موسسه بوده که از بدو تاسیس موسسه تاکنون روز به روز پربارتر به حیات علمی خود ادامه داده است .

در حال حاضر موسسه در مقاطع زیر دانشجو می پذیرد.

• مهندسی معماری
  • مهندسی تکنولوزی معماری(کارشناسی ناپیوسته)
  • کاردانی پیوسته نقشه کشی معماری

این موسسه در سال 95 موفق به راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد معماری گردید.

گروه معماری  و اساتید هیات علمی :

تاکنون مجموعه معماری در کارنامه خود دوره­هایی متفاوت را با سه مدیر گروه تجربه کرده است و هم اکنون آقای مهندس سعید قاسمی مسئولیت مدیر گروه بخش معماری را برعهده دارند.

اساتید هیات تمام وقت عبارتند از : آقایان مهندس سعید قاسمی ،مهندس محمدرضا محمدخانی ، مهندس ربابه علیپور

فعالیت های علمی  پژوهشی و هنری مجموعه معماری:

چاپ و انتشار نشریه علمی معماری با عنوان " مهراز" که در سطح داخل موسسه بین دانشجویان به اشتراک گذاشته است. تاکنون چهار شماره از نشریه به چاپ رسیده که محتوی آن شامل: مقالات علمی، اخبار داخلی دانشکده معماری، اخبار روز معماری، بخش آموزشی و مصاحبه و ... می باشد.

برگزاری جشنواره سالانه هفت سین و شب یلدا :

این برنامه­ها اولین بار در سال 1387 در راستای حفظ و احیای سنت­های ایرانی و همچنین نقطه عطفی  برای شروع فعالیت­های جمعی علمی و هنری دانشجویان معماری با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد که تاکنون از بی­بدیل ترین مسابقات و برنامه­های دانشگاهی در سطح استان می­باشد.

نمایشگاه­ها  :

برگزاری سالانه نمایشگاه کارهای دانشجویی که اکثرا در هفته­ی معمار به وقوع می­پیوندد و دانشجویان از این طریق با آثار دیگر گروه­ها و فکر و اندیشه آنان آشنا شده و به تبادل نظر می پردازند.

نشست های علمی :

انجمن علمی موسسه آموزش عالی اشراق همچنان که ذکر شد علاوه بر برگزاری نمایشگاه­های جشنواره هفت سین و چاپ نشریه علمی به صورت فصلی و دوره­ای بنا به درخواست دانشجویان و اساتید نشست­های علمی برگزار می­کند که از پربیننده­ترین این نشست­ها  می­توان معماری ایرنی- معماری اسلامی را نام برد.

شکی نیست چنین فضای پویا و زنده­ای به مدد دست دانشجویان پرتلاش این مجموعه جان گرفته است و به کمک اساتید گروه معماری سمت و سویی درست و علمی به خود می­گیرد و راه و رشد و بالندگی این دانشجویان در دنیای هنر و معماری را هموارتر می­سازد.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای موسسه آموزش عالی اشراق بجنورد محفوظ است.